per Josep Armenteros
El Cinco restaurant us convida a gaudir amb els 5 sentits, de la mà del xef Josep Armenteros amb una cuina de base tradicional.
El xef – Josep Armenteros

La seva passió per la cuina va néixer des de nen entre els fogons de casa seva. Amb 15 anys s’inicia a formar en el CETT, es va especialitzar en l’àmbit de la pastisseria. Els cursos amb Jordi Butrón i Xano Saguer en L’Espai Sucre, les classes magistrals amb Carles Mompel o Ramón Morato, va fer els stages amb Josep Maria i Ramon Feixa. Les participacions en nombrosos congressos li van permetre conèixer als xefs més reconeguts a nivell nacional i internacional. Als 14 anys amb el mestre Carles Gaig consolidant la seva evolució en el mont de la restauració i al 2007 va rebre el guardó al millor resposter d’Espanya. La tasca de Josep no és limita solament a la cuina sinó també es dedica a investigar, ensenyar, publicar i assessorar en l’obertura dels nous locals. Ara l’hi ha arribat el moment de formar el seu propi equip, de crear la seva carta… Per ell El Cinco es més que casa seva, es la seva passió.
Horari
De dijous a disabte
20:30h a 06:00h
Contacte
el cinco – Pl. de Joan Llongueras, 5 – 08021 Barcelona – 93 858 08 13 – [email protected]